Skip to main content
  • Vi tilbyder professionelt

    Snedker- & tømrerarbejde

VINDUER & DØRE


Trænger din bolig til udskiftning af vinduer?

​Hos Handyman v/ Benny Hansen tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer til vores kunder i Ringsted, Sorø og Haslev.

Med tiden vil du opdage, at dine vinduer ikke er i stand til at bevare sine gode egenskaber, da slid vil tære på fuger, træ og glas.

Derfor anbefaler vi, at du får en fagmand til at se på dine vinduer, da det kan koste dig mange penge at have slidte, utætte vinduer.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Udskiftning af termoruder
  • Udskiftning af glaslister
  • Udskiftning af tætningslister og beslag
  • Udskiftning af træ.

Skal du have udskiftning af vinduer, udfører vi også montering af helt nye vinduer med færdige elementer fra førende fabrikanter.
Det er en god investering, der øger din boligs værdi, da gamle vinduer ikke længere er i stand til at holde på varmen.

Få udskiftning af vinduer i energirigtige materialer
For at give dine vinduer de bedste forudsætninger for eksempelvis at kunne holde på varmen, tilbyder vi udskiftning af vinduer i energirigtige materialer.

Ved at have tætte vinduer, der er fremstillet af kvalitetsmaterialer, får du gode vinduer, som formår at skabe et godt indeklima, som er vigtigt for din livskvalitet.
Er der for store temperaturudsving og steder, der trækker grundet utætte fuger, vil du også opleve, at det kan ses på din varmeregning.
Investér derfor i nye vinduer med nogle af vores energirigtige løsninger, som sparer dig penge på den lange bane. Det er almindelig sund fornuft, der betaler sig.

Få professionel rådgivning
Har du brug for en professionel fagmand til at vælge de rigtige vinduer og materialer, er vi klar til at hjælpe dig.

Vi har en naturlig interesse i at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, som både ser flot ud, er til at betale samt giver en besparelse på varmeregningen senere hen, da vi lever af tilfredse kunder.

Derfor kan du altid regne med at få gode råd og kompetent sparring om dit projekt – uanset om det drejer sig om udskiftning af vinduer, glas, lister, træ eller noget helt femte, hvor der kræves en dygtig tømrer.

Kontakt os på telefon 21 90 68 63 eller skriv til vores e-mail info@the-handyman.dk og hør mere.

Kontakt mig