Skip to main content
  • Vi tilbyder professionelt

    Snedker- & tømrerarbejde

TAGARBEJDE


Har du en bolig eller en virksomhed i Sorø, Ringsted eller Haslev, som har brug for en tagrenovering?

​Hos Handyman v/Benny Hansen er vi en kompetent tømrervirksomhed, som tilbyder tagrenovering i høj kvalitet, der giver din bolig værdi. Døjer du med et tag, der har utætheder, kan det typisk ses på din varmeregning.

Vi har hjulpet masser af kunder med renovering af tag, da det ikke er særligt hensigtsmæssigt at have et tag i ringe forfatning. I tilfælde af at du ønsker du at få et nyt tag på din bolig, er vi klar til at hjælpe dig.

​Vores mangeårige erfaring har gjort os til specialister, hvorfor du kan være sikker på at få et flot resultat, der holder i rigtig mange år. Vi arbejder udelukkende med energirigtige løsninger.

Gør en god investering i din bolig og få lavet nyt tag
Taget har utrolig stor værdi for din bolig og det generelle miljø i huset. Det er også det vigtigste værn mod vind og vejr, og det forudsætter derfor, at det er stabilt og modstandsdygtigt.

Har du et faldefærdigt tag, der koster dig mange penge hver måned i tabt varme, kan du gøre en god investering og få udført en tagrenovering på din bolig.

Det betaler sig hjem i løbet af en kortere årrække, og du vil hurtigt fornemme, hvad det gør for indeklimaet i dit hus.
Opdager du utætheder i dit tag, bør du straks tage handling, da det kan udvikle sig til noget, der er meget værre og blive ekstremt omkostningsrigt at få renoveret.
​Vi har kendskab til de mest moderne teknikker inden for tagteknik, og vi kan derfor hurtigt determinere, om der skal udføres en tagrenovering.

​Vi rådgiver og vejleder til den rigtige tagrenovering
Er du i tvivl, om din bolig skal have et helt nyt tag, tilbyder vi at tage et grundigt kig på din bolig. Vi kommer med faglig vurdering, således at du bliver rådgivet til den bedste og mest holdbare løsning.

Synes det uoverskueligt at skulle have udført en tagrenovering, kan vi forsikre dig om, at vi er hurtige, grundige og yderst påpasselige i forhold til dine ejendele.

​Har du spørgsmål omkring renovering og lægning af tag, kan du altid få kompetent rådgivning hos os. Ring på telefon 21 90 68 63 eller skriv til e-mail info@the-handyman.dk.

Kontakt mig