Skip to main content
  • Vi tilbyder professionelt

    Snedker- & tømrerarbejde

KØKKEN & BAD


Hos Handyman v/ Benny Hansen tilbyder vi montering af køkken til private og virksomheder i Sorø, Haslev og Ringsted.

Vi har mange års erfaring og har hjulpet rigtig mange kunder gennem årene med montering af køkken, og vi har derfor tilegnet en masse viden og ekspertise, som gør, at pris og kvalitet stemmer overens.

Har du et gammelt køkken, der trænger til at blive skiftet ud med et nyt, er vi klar til at hjælpe dig med at få det monteret korrekt. Vi er perfektionister, der arbejder med stor faglig integritet og har fokus på de mindste detaljer. Alt er derfor 100 % i orden, når vi afleverer et færdigt stykke arbejde.

Bestil montering af køkken i høj kvalitet hos os
Har du investeret i et nyt køkken, og mangler du nu blot en dygtig fagspecialist, der kan hjælpe med montering af køkken? Vi er særdeles grundige og effektive, hvorfor arbejds- og byggetiden er det mindre, når vi udfører tømrerarbejde for dig. Dog er det uden at gå på kompromis med kvaliteten, det er vores absolut største fokus.

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor bestræber vi os på at levere et perfekt resultat, som du kan få stor glæde af.

Montering af køkken kræver erfaring og ikke mindst teknisk snilde. Det har vi masser af, og vi skal nok sørge for, at der bliver kælet for selv de mindste detaljer.

Professionel rådgivning og vejledning
Mangler du en kompetent tømrer til at udføre montering af køkken i din bolig eller firma, stiller vi os til rådighed, således at du kan få vejledning og rådgivning om, hvad der kan lade sig gøre, før du køber dit køkken. Vi ser altid muligheder frem for begrænsninger, og derfor kan stort set alt lade sig gøre.

Lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde en optimal løsning.​

Kontakt os og hør mere ved at ringe til os på telefon 21 90 68 63 eller skriv til vores e-mail info@the-handyman.dk.

Kontakt mig