Skip to main content
  • Vi tilbyder professionelt

    Snedker- & tømrerarbejde

GULVARBEJDE


Har du brug for en kompetent tømrer til gulvarbejde i din private bolig eller virksomhed i Sorø, Ringsted eller Haslev?

Hos Handyman v/Benny Hansen tilbyder vi gulvlægning med fokus på at levere et flot resultat, da vi er en detaljeorienteret virksomhed, der tager din opgave seriøst.

Har du et gammelt gulv, der for længst burde være skiftet, er vi parate til at tilbyde lægning af dit nye gulv, så du igen får et flot og præsentabelt gulv, der er rart og behageligt at gå på.

Vi har mange års erfaring med gulvlægning og har derigennem specialiseret os i at servicere vores kunder med gulve, der ligger snorlige og perfekt. Tag derfor fat i os, hvis du sætter pris på en kvalitetsbevidst tømrer, der leverer god kvalitet hver gang.

Udskiftning og lægning af nyt gulv i forskellige sorter
Har du netop erhvervet dig et nyt gulv, og mangler du blot en dygtig fagmand til at lægge det? Uanset hvor i processen du befinder dig, har du mulighed for at nyde godt af vores stærke kompetencer inden for gulve.

Vi udskifter dine gamle gulve uanset materiale, og vi lægger også gerne klikgulve.

Vi har erfaring med gulvlægning i alle typer træsorter, hvilket gør, at vi ved, hvordan vi bedst bærer os ad. Lægger du stor vægt på at finde en kompetent tømrer, der forstår sig på detaljer og har sans for en flot finish, er du bestemt kommet til den rette. ​Vi er til for at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud.​

​Rådgivning om kvalitet og materialer ved gulvlægning
Har du brug for hjælp til at vælge det rigtige gulv til din bolig i det helt rigtige materiale? Vi rådgiver gerne om, hvilke træsorter der er nemme at holde og giver stor værdi i forhold til slid og komfort, og du kan altid komme til os og få gode råd med på vejen.

Vi er naturligvis til rådighed, hvis du ønsker os til gulvlægning, og du kan være helt sikker på, at det bliver udført perfekt.

​Vil du have et tilbud på nyt gulv? Ring på telefon 21 90 68 63 eller skriv til e-mail info@the-handyman.dk.

Kontakt mig